Is de te dikke doelgroep écht welkom bij jouw centrum?

Meestal wachten we tot de zon begint te schijnen en de zomerkleding weer voorin de kast belandt. Dan moeten toch echt die winterpondjes eraf en moeten we in drie weken fit worden voor de zomer. Het wordt een race tegen de klok: keihard pezen, crash diëten en nog komt het resultaat niet snel genoeg.

De consument grijpt nog steeds naar dieetshakes, boeken en pillen en komt verder amper in beweging. Men wil een snelle en gemakkelijke oplossing voor een figuurprobleem, vooral niet al te veel zweten. Deze wensen staan vaak mijlenver van de filosofie, principes en way of life van fitnessondernemers. Voor een slank en gezond lichaam moet je geduld hebben en aanpassingen doen in de levensstijl. Helaas is een dergelijk scenario maar voor weinigen weggelegd. We zullen het gewoon moeten accepteren: de consument heeft geen geduld en wenst snel succes.

Als je de doelgroep met de diepgewortelde wens om af te slanken in je club wilt krijgen, dien je een benadering te kiezen die wellicht afwijkt van de strategie die je gewend bent. En dan moet je dit op de eerste plaats wel echt willen.

Wil je weten of je centrum geschikt is om een afslankdoelgroep aan te trekken? Vind het uit met deze test!


 

Doe de test!

Vind via 7 vragen uit of jouw centrum geschikt is om de specifieke afslankdoelgroep aan te trekken. Invullen duurt slechts 1 minuut!

 

*verplicht veld